Bugun...
Bizi izleyin:


Ebru sema Akkurt


Facebookta Paylaş









Fırat Nehri gibi şehri ileriye götürecek başkandır o!
Tarih: 26-03-2024 03:00:00 Güncelleme: 26-03-2024 03:00:00


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Avukat Fırat Görgel, gerek ailesiyle gerekse Kahramanmaraş’ımız da bugüne kadar gençlik ve okul yıllarından bu yana en ufak bir hatası yanlışı olmadan tertemiz şahsiyetiyle duruş gösteren bir adaydır.

Kahramanmaraş’ımıza çok iyi bir Büyükşehir belediye başkanı olacağına inanıyoruz. Kahramanmaraş’ın yerelde birçok hizmete ihtiyacı var birçok yatırıma ihtiyacı var, sahada gördüğüm kadarıyla Büyükşehir belediye başkanı olacak olan Fırat Görgel bana göre ateşten bir hırka giyiyor yani çok büyük sorumluluk alıyor, ha bunun  üstesinden gelir mi? Elbette gelir, hani bazılarınız toy olarak görebilirsiniz toy mevzusunu bir çok ağızdan duymuşluğumuz var ama Fırat Görgel gençlik yıllarından bu zamana kadar olan süreçte, hep siyasetin içerisinde yer almış, gençlik kolları başkanlığının yanı sıra ilçe başkanlığı ve il başkanlığı yapması bunun en bariz örneğidir. Şehrini iyi tanıyan belediyeciliği de harikulade yapacaktır.

 Avukatlık yapmanın yanı sıra daha çok Vatandaşın ihtiyaçlarını şehrini düşünen memleketinin eksiklerinin yapılması için Ankara‘yı seferber edecek elini değil, Kahramanmaraş için gövdesini koyabilecek yapıda olan Görgel Kahramanmaraş için canla başla mücadele edeceğini biliyoruz.

“Dalgalı bir deniz gibidir hayat, bazen hırpalar bazen savurur, kimi zaman ise boğar insanı, hayatta bir gemi olacaksın, batmamak için her zorluğa göğüs gereceksin vatanın için milletin için devletin için ve bunu gönlünden gelerek gönül belediyeciliği ile gerçek belediyecilik ile belediyeciliğin hakkını vererek yapacaksın ki o şehre, o memlekete büyük izler bıraksın”

Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin ardından şehrimiz yeniden kalkınmak için sancılı bir süreçten geçiyor. Gördüğümüz şey şudur ki hükümetimiz elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor, milletvekillerimiz ve bürokrasi Fırat Görgel Başkanın arkasında koca çınar gibi dimdik duruyorlar ve sahada her biri ayrı noktalarda seçim çalışmalarına devam ediyorlar.

 Bu emeğin mutlaka bir karşılığı olacaktır. Bizim insanımız nankör değildir.

Bizim insanımız bilir ki eğer hükümet olmazsa şehirde olmaz, hizmet de olmaz, hizmet yapabilmek için hükümetin içinden olmak gerekir ödenek almak için yatırım yapmak için hükümetle içiçe olmak gerekir.

Kahramanmaraş’ın en çokta ihtiyacı olan şey budur. Bir an önce Fırat başkanın başkanlığında Kahramanmaraş’ın ayağa kaldırılması gerekiyor.

Kahramanmaraş’ın zamanı yok, akacaksa Fırat nehri gibi hep ileriye aksın bu şehir acıları geride bırakarak yol alsın bırakın Fırat’lar hizmet yapsın…

Seçim çalışmalarında esnaflarımızı görüyoruz, tam güvenle, tam bağlılıkla Fırat Başkana samimiyetle başkanım diyorlar artık Fırat Başkanın Kahramanmaraş’ta Fırat Nehri gibi şehrimizi ileriye götürmesine destek vermeliyiz, Ben şuna inanıyorum ki 6 Şubat depreminden sonra harabeye dönen bir şehrin kalkınması ancak güçlü belediyecilikle olur. Büyükşehir belediyemiz güçlüyse ve yaptırımları varsa mutlaka bu şehir çok kısa sürede ayağa kalkacaktır. Fırat başkanımıza çıktığı bu yolda kolaylıklar diliyoruz…



Bu yazı 763 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI