Bugun...
Bizi izleyin:



Birlikte seçelim HAYDİ!

Tarih: 29-03-2024 01:10:56 + -


Birlikte seçelim HAYDİ!


Birlikte seçelim HAYDİ!

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, genç, dinamik, şahsına münhasır duruşu olan bir kişidir. İnsanlarda şöyle bir algı yaratıyor olabilir; Kahramanmaraş’a hizmet ve temsil noktasında sakin kişiliğinin acabalar olabilir, fakat o sakin ve beyefendi kişiliğinin altında gerçek manada bir hizmet adamı var. Kahramanmaraş’ımıza da hizmet edecek bir başkan lazım çünkü KAHRAMANMARAŞ hizmete aç. 6 Şubat’tan sonra bu memleketi toparlayacak birleştirecek gönülleri alacak siyaseten Ankara’yla Kahramanmaraş arasında köprüler kuracak büyük eserler bırakacak bir başkana ihtiyacımız var. Bilgi ve tecrübesini takdir ettiğim Fırat Görgel başkanın bunların üstesinden geleceğini tahmin ediyorum. Sahada gezerken bazı vatandaşlardan şöyle bir şey işittim. Diyorlardı ki kendi aralarında kardeşim bize dişli bir başkan lazım, masaya yumruğunu vurabilen dediğim dedik Bir başkan gerek bu şehir 20 yılda geçse toparlanamaz diye. Kendi aralarında konuşan ağabeylerimiz biliniz ki her masaya yumruk vuran iş yapamaz sadece boş tenekedir o, içinden ancak tangur tungur ses gelir. Biz tangur tungur seslere artık doyduk, biz gerçek belediyecilik yapacak başkanı bulduk. Sayın Görgel’in belediyeciliği hakkaniyetle yapacağını ve bu şehirde hiç kimseyi küstürmeyeceğini biliyoruz. Kahramanmaraş’ta kısa sürede büyük yatırımlara ve hizmetlere imza atan başkan yıllarca konuşulacak ve unutulmayacaktır. Bu şehir yeniden dizayn ediliyor bu da Fırat başkan için çok büyük bir fırsattır. Bu fırsatı çok güzel şekilde değerlendireceğini düşünüyorum. Bizi siyaset ilgilendirmiyor biz Kahramanmaraş’ımız da ne yapılacak onları izleyeceğiz ve bunları takip edeceğiz. Sadece merkez Kahramanmaraş değil ilçeleri ile birlikte; Andırın, Afşin, Elbistan, Ekinözü, Çağlayancerit, Göksun, Nurhak, Türkoğlu, Pazarcık, Dulkadiroğlu ve Onikişubat eşit şekilde yatırımlarla hizmetlerle büyük işlere imza atacağını biliyoruz. Şehrimizde her zaman yüz yüze bakacağımız birbirimizin yarasını saracağımız bugünlerde ortak akılla düşünüp şehrimize kim daha fazla hizmet edebilir düşüncesiyle hareket etmemiz gerekir. Kamuoyundaki bazı yanlış algılar ve yanlış anlaşılmalara fırsat vermemiz gerekir, bu şehir hepimizin başkan seçeceğimiz kişi bu şehrin içerisinde büyümüş bu şehri bizden daha iyi bilen ve şehrini hiçbir zaman terk etmeyen Fırat Görgel’dir.

 benim şahsi olarak Fırat başkan‘dan bir ricam var o da şudur ki Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi gelir getirecek mali yenilenme ile bir raylı sistem Kahramanmaraş’ımıza Karacasu bölgesinden KSÜ’ye  kadar olan bölgede iki duraklı hafif raylı tren projesini gündemine alması ayrıca şehrimizin büyümesi gelişmesi için büyük önem arz eden güney bölgesi Önsen Kurtlar Cüceli bu bölgeye geçiş sağlayacak bir köprümüz var fakat İstanbul Boğaz Köprüsü’nün minyatürünü alarak bir köprü daha yapılması ve şehrimizin gerek görsel gerekse şehir trafiğine rahatlatmak adına büyük bir adım atmasını bekliyorum. Malum şehrimiz nüfusu büyük bir bölümü güney bölgesine yerleşecektir.. Ben inanıyorum ki Kahramanmaraş halkı yaptığınız bu yatırımlarla sizi Şah’a kaldıracaktır.

bu hizmetler sizin için en büyük eser olarak kalacaktır beklentimiz büyük fakat bizim devletimiz de büyüktür.. Allah’a emanet olun olunuz çıktığınız yolda başarılar diliyorum..




Bu haber 420 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI