Bugun...
Bizi izleyin:


ÖZKAN:MİTİNG HAVASINDA A.ADAYLIK AÇIKLAMASI YAPTI.
Tarih: 07-05-2018 08:20:07 Güncelleme: 07-05-2018 08:20:07 + -


Mhp Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında gerçekleşen Aday Adaylık açıklamasında Katılımın çokluğu dikkatlerden kaçmadı..


ÖZKAN:MİTİNG HAVASINDA A.ADAYLIK AÇIKLAMASI YAPTI.

 

Özkan destekçilerine şöyle konuştu; Teşkilatımızın kıymetli Başkanları, Davamızın vefakâr neferleri aziz dava arkadaşlarım: BOZKURTLAR, ASENALAR hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniz.

 

Değerli arkadaşlar; Milletimizin tarih sahnesindeki 5.000 yıllık kutlu yürüyüşü bir taraftan devam ederken Diğer taraftan düşmanlarımızda milletimizin bu kutlu yürüyüşünü durdurabilmek için kuşatmalarını sürdürmektedir. Biz; bu kuşatmayı yararak, kutlu yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz. Allah korusun bu kuşatmayı yaramadığımız takdirde 15 Temmuz’u hepimiz gördük. Maazallah birilerinin gayr-ı meşru çocukları bizi Suriye’ye çevirecekti. İkinci bir kurtuluş savaşının eşiğinden döndük. 1400 yıl önce KÜRŞAT Çin kuşatmasını yarmaya çalışırken şehit oldu, Şehit Ömer HALİSDEMİR ile bayraklaşan 15 Temmuz kahramanlarımız da Amerikan uşağı FETÖ kuşatmasını yararken şehit oldu. 1400 yıldır değişen hiçbir şey olmadı.

 

Aziz dava arkadaşlarım… Muhterem Türk Milleti:

ÜLKÜCÜLER bu vatanı karşılıksız seven yiğit insanlardır. Söz konusu vatan olunca, “dönersem kahbeyim millet yolunda bir azimetten” diyen alperenlerdir. Ülkücüler vatan uğruna “yastığımız mezar taşı, yorganımız kan olsun” diyebilen, mukaddesleri uğruna candan da, yardan da gözünü kıpmadan vazgeçen serdengeçtilerdir.

 

Kıymetli arkadaşlar…Genel Başkanımız bir irade ortaya koymuş ve bu iradesi mecliste karşılık bulmuştur.Seçime Gidiyoruz… 24 Haziran’da Genel Başkanımızın mimarı olduğu CUMHUR İTTİFAKININ başarısı için çalışacağız

Bu ittifak işgale karşı duranların ittifakıdır,

Bu ittifak 2500 Yıllık Devlet Geleneğimizi devam ettirmek istiyenlerin ittifakıdır

Bu ittifak 1500 Yıllık Medeniyet Değerlerimizi çiğnetmeyenlerin ittifakıdır

Bu ittifak 100 Yıllık Cumhuriyet Kazanımlarından Ödün vermeyenlerin ittifakıdır

BU İTTİFAKININ Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’dır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuzu tereddütsüz CUMHUR İTTİFAKININ adayına vereceğiz. 

 

Biz 24 Haziran seçimlerine bu şuurla hazırlanıyoruz. Genel Başkanımız her zaman TÜRK MİLLETİNE kurulmaya çalışılan tuzakları bozmuştur. Şayet genel başkanımızın dik duruşu olmasaydı O gün Ankara’da siyasi iradeyi ortaya koymasaydı Allah korusun belki biz bugün Suriye’den beter olacaktık. O sebeple mademki DEVLET BAHÇELİ’nin bu iradesi,bu duruşunu, vatan ve millet sevdasını herkes takdir ediyor;

 

O zaman bize de bir söz söyleme hakkı doğmuştur. ÜLKÜCÜLER… 24 Haziran’da milletimizden destek istemektedir. FETÖCÜLERE, PKK’CILARA,PYD’CİLERE dayatmacılara karşı MHP’ye destek olma zamanı gelmiştir. Buradan Tüm Kahramanmaraşlılara bütün partililerin seçmenlerine çağrı yapıyorum DEVLET BAHÇELİYE Bir şükran göstergesi olarak. 24 Haziranda oylarınızı ÜÇ HİLALİN GÖBEĞİNE basın diyorum.    

 

Aziz dava arkadaşlarım: Şehitlerimize, gazilerimize sözümüz var; MHP bu seçimlerde mutlaka başarılı olacaktır. ÜLKÜCÜLER ÜÇ HİLALİ en yükseğe taşımaya ant içmiştir. Milletimizin bizi bu yolda yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyoruz.

 

Arkadaşlar… İnanın bu toplantıda kendimden bahsetmeyi ar olarak gördüm. Onun için şahsım aklıma bile gelmedi. Biliyorsunuz 24 Haziran seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylığına müracaat ettim. Önemli olan ben değilim. Önemli olan ÜÇ HİLALDIR, önemli olan MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR, önemli olan Sayın Genel Başkanımız DEVLET BAHÇELİ beydir. Biz bu davanın neferleriyiz. bu davanın bayrağını en yüksek burçlara dikmeye ahdetmiş bir neferleriz. Rabbim neyi nasip ederse rızamız tamdır.

Benim Kahramanmaraşlı hemşerilerim ve Türk Milletinden naçizane talebim ÜLKÜCÜLERE, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE sahip çıkmaları, 24 Haziranda MHP Milletvekili aday listesine destek olmalarıdır. Partimizin başarısı hepimizin başarısıdır. MHP’nin başarısı TÜRK MİLLETİNİN zaferi olacaktır. MHP’nin başarısı şer ittifakının zelil düşmesi demektir.

Ben ÜLKÜCÜLERİN gözlerindeki IŞIĞI görüyorum. Ben Milletimizin Türk Milliyetçilerine bu kez destek olacağına inanıyorum. EVLADLARINI şer ittifakına yem etmeyeceğine inanıyorum. Kutlu yürüyüşümüz Rabbim nasip edecek kıyamete kadar devam edecektir.

Son olarak “Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir” diyor… katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı arz ediyorum.

Sağ olun var olun. Allaha emanet olun.

 

 

 

 

 

 

 

 




Bu haber 1828 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI