Bugun...
Bizi izleyin:


Güvenç;Karşımızda hiç bir projesi olmayan, Muhalefet var..
Tarih: 03-06-2018 18:36:38 Güncelleme: 03-06-2018 18:36:38 + -


Güvenç;Karşımızda hiç bir projesi olmayan, Muhalefet var..


Güvenç;Karşımızda hiç bir projesi olmayan, Muhalefet var..

 

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Celalettin Güvenç Çağlayancerit ve mahallelerinde   24 Haziran seçimleri ile ilgili çalışmalarında bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri için çalışmalarında bulundu. Çalışmaları esnasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hanifi Coşkun Ağdur, İlçe Başkanı Mehmet Berk, Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, İl Gençlik Kolları üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Teşkilatı ve Gençlik Kolları Teşkilatı eşlik etti.

Çağlayancerit ilçe başkanlığında toplanan vatandaşlarla görüşen GÜVENÇ burada yaptığı açıklamada "24 Haziranda Türkiye büyük bir imtihan içinde olacak, karşımızda hiç bir projesi olmayan, iftira ile yalanla iktidara geleceğini zanneden adı muhalefet olan bir grup var. Çıkmış diyorlarki TİKA yı kapatacağım. TİKA ne yapar arkadaşlar bilir misiniz ? 5-6 bin dolarlık küçücük yatırımlarıyla  Dünyanın bütün bölgelerinde Al Bayrağımızı dalgalandıran, yeni Türkiyenin dünyadaki en önemli ayak sesleri,  küçücük yatırımlarıyla Osmanlıdan Selçuklu'dan kalan bütün tarihi eserleri ayağa kaldıran, İşte Türkiye geldi dedirten bir kurum. Neden kapatacaksın TİKA yı rahatsız mı oldu Amerika, rahatsızmı oldu sömürgeciler , İlk defa yerli ve milli olarak yapımına devam ettiğimiz yerli otomobil projesini, kanal İstanbul projesini durduracağım diyen CHP Cumhurbaşkanı adayına soracaksınız, diyeceksiniz bunuda mı Amerika söyledi, telefon mu geldi Amerikadan emir mi geldi diyeceksiniz.

Benim Kürt kardeşime şunları anlatacaksınız Devlet Demirtaşı Camiden mi aldı? okulda okuduğu için mi aldı? Her yerde Terör propagandısı yaptıkları için aldı. Hamdolsun ülkemizde bugün terör olayları minimize edildi diye bu yıl turizimde son yılların en yüksek gelirini bekliyoruz.

Onun için 24 Haziranda en yakınımızdakilerden kardeşimizden, amcamızdan dayımızdan  mahallelimizden başlayarak 80 yıldır 183 lira asgari ücret maaş alan vatandaşımıza 10 liralık ilacı 50 liraya verenleri unutmayın, unutturmayın. Güçlü Türkiye, Güçlü Meclis ve Güçlü Cumhurbaşkanı için irade, erdem ve samimiyetle çalışarak. 16 yıllık İstikrarı sürdürmemiz gerekli. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün." diyerek 24 Haziran seçimleri için  desteklerini istedi.




Bu haber 1524 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI