Bugun...
Bizi izleyin:


Kayseri Sanayisine Uzun Yıllar Lojistik Hizmeti Veren Karakaş Aday Adayı Oldu
Tarih: 07-05-2018 07:11:13 Güncelleme: 07-05-2018 07:50:13 + -


Kayseri Sanayisine de uzun yıllar lojistik hizmet veren iş adamı Zafer Karakaş Ak Parti Mersin’den aday adaylık başvurusunda bulundu. 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti’den Milletvekilliğine aday adaylık başvurusunda bulundu.


Kayseri Sanayisine Uzun Yıllar Lojistik Hizmeti Veren Karakaş Aday Adayı Oldu

Kayseri Sanayisine de uzun yıllar lojistik hizmeti veren Gümrük müşaviri Zafer Karakaş, Mersin’i Lojistik bir üs haline getirebilmek için plan ve projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Mersin lojistik sektörünün ünlü ismi Gümrük müşaviri Zafer Karakaş, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti’den Milletvekilliğine aday adaylık başvurusunda bulundu. 

 

Ak Parti binasında İl Sekreteri Kenan Peker’e başvurusunu yapan Karakaş’ın adaylığı parti tabanında çok olumlu karşılanırken, 5 Mayıs’ta yapılacak olan temayül yoklaması öncesi Karakaş’a destek çığ gibi büyüyor. 

 

 Daha önce Kayseri Sanayisine de uzun yıllar lojistik hizmeti veren Karataş, 26 yıldır Mersin lojistik sektöründe faaliyet gösteriyor,  Karakaş aynı zamanda ünlü bir gümrük müşaviri olarak da biliniyor.

 

CUMHURBAŞKANIMIZIN HEDEFLERİ DOĞURULTUSUNDA HAREKET EDECEĞİZ

 

Hem parti hem de ülke olarak kritik bir seçim süreci yaşayacaklarını söyleyen AK Partili Karakaş, “Özellikle 24 Haziran tarihinden sonra gerek ekonomik, gerekse iktisadi bir hamlenin yapılması zorunluluğu doğmuştur. Tabi bunun için elinizde bir plan, program olması lazım. Yapacağınız çalışmaların, projelendirilmiş ve uygulanabilir olması lazım. Ülkemizin, iktisadi ve ekonomi hususunda, daha fazla deneme yanılmalar şeklinde kaybedecek zamanı yoktur. Bu bağlamda, Cumhurbaşkanımızın hedefleri, ülkemizin ve Mersin’in menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğimizin herkes tarafından bilinmesini istiyorum” dedi.

 

MERSİN LOJİSTİK MERKEZ OLACAK

 

Mersin'in Türkiye'nin en önemli lojistik merkezlerinden biri haline geleceğini belirten AK Partili Karakaş, “Biz de bu sektörün önemli unsurları arasında yer alıyoruz. Bu bağlamda sektörün sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyoruz. Özellikle de ulaşım alt yapısının daha da güçlendirilmesiyle Mersin önemli bir lojistik merkezi haline gelebilecektir. Bunun için gerek merkezi gerekse de mahalli yönetimlerle gerekli temaslarda bulunacak ve Mersin’i Lojistik bir üs haline getirebilmek için yoğun çaba sarf edeceğiz. Çünkü Mersin’in ekonomik anlamda hem ülke hem de kent ekonomisine katkı sağlayacak projelere ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

 

ZAFER KARAKAŞ KİMDİR?

 

1971 doğumlu Karakaş Trakya Üniversitesi Gümrük İşletme bölümü bitirdi. 1992 yılından bu yana lojistik sektöründe çalışan Karakaş aynı zamanda Gümrük Müşaviri. Evli ve 2 çocuk babası olan Karakaş iyi derecede İngilizce biliyor. Mersin'i Mersin yapan piyasanın lokomotifi olan lojistik sektörü şimdi kendi içinden çıkan bir milletvekilini destekliyor.




Bu haber 609 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI