Bugun...
Bizi izleyin:



Göksun Bacasız Sanayinin Merkezi Olacak

Tarih: 10-11-2021 12:41:52 + -


Göksun ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Göksun’umuza toplamda 70 Milyon TL’lik yatırım yaptık. 125 kilometre sıcak asfalt ve 62 bin metrekare parke çalışması gerçekleştirdik.


Göksun Bacasız Sanayinin Merkezi Olacak

Çardak Soğuk Hava Deposu ile Arslanbey Millet Konağı ve Bahçesi’ni tamamladık. Mahallelerimize 2 köprü inşa ettik. 90 kilometrelik içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı oluşturduk. Yapımına başladığımız Göksun Meydanı ve itfaiye binasını da kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Göksun’da bir dizi program gerçekleştirdi. Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ile Büyükşehir ve Gençlik Meclisi üyelerinin de yer aldığı ziyaret programında ilk olarak Canlı Hayvan Borsası incelendi. İlçedeki muhtarlarla yıl içinde yapılan yatırımlar ve mahallelerdeki genel ihtiyaçların masaya yatırıldığı toplantının ardından, vatandaşlarla bir araya gelindi. Göksun Şoförler Odası, Ziraat Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaretleriyle devam eden programda heyet, Minik Eller Akademisi’nde eğitim alan çocuklarla bir araya geldi. Arslanbey Millet Konağı ve Göksun Kent Meydanı projelerinin de incelendiği program, Göksun Belediyesi ziyaretiyle noktalandı.

 

Daha Ulaşılabilir Bir Göksun

Edebiyat Yolu ile birlikte ilçedeki ulaşım ağının önemli ölçüde iyileştiğine dikkat çeken Başkan Güngör, “Göksun’umuza toplamda 70 Milyon TL’lik yatırım yaptık. 125 kilometre sıcak asfalt ve 62 bin metrekare parke çalışması gerçekleştirdik. Çardak Soğuk Hava Deposu ile Arslanbey Millet Konağı ve Bahçesi’ni tamamladık. Mahallelerimize 2 köprü inşa ettik. 90 kilometrelik içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı oluşturduk. Yapımına başladığımız Göksun Meydanı ve itfaiye binasını da kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Katma değeri olan meyve üretimleriyle, turizm potansiyeliyle, doğal güzellikleriyle Göksun bacasız sanayinin merkezi olacak. Bunun için öncelikle ulaşılabilirliği artırmak gerekiyor. İlçemizde 16 mahallemizin yolunu tamamladık. Sadece bu yıl 64 kilometre civarında yolumuz yenilendi” diye konuştu.

 

Yatırımlar İlçenin Çehresini Değiştirdi

Konuşmasının devamında tamamlanan yatırımların önemli ihtiyaçlara cevap verdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Her ilçemizin kendine has önemli ürünleri var. Göksun’umuzda da elma üretiminin katma değerini artırabilmek için DOĞAKA işbirliğiyle 7 Milyon TL’lik Soğuk Hava Depomuzu hizmete açtık. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Tamamladığımız bir diğer tesisimiz Arslanbey Millet Konağı ve Bahçesi ise ilçemizde önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Öte yandan ilçe merkezimizin çehresini değiştirecek bir meydan çalışması da gerçekleştiriyoruz” cümlelerini kullandı.

 

 

Göksun’dan Teşekkür




Bu haber 1146 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI