Bugun...
Bizi izleyin:



Dr. Selahaddin Can “Makam sarhoşluğuyla şehrin eksiklerini görmüyorlar”

Tarih: 26-02-2024 01:43:54 + -


Dr. Selahaddin Can “Makam sarhoşluğuyla şehrin eksiklerini görmüyorlar”


Dr. Selahaddin Can “Makam sarhoşluğuyla şehrin eksiklerini görmüyorlar”

 

İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, Kahramanmaraş Büyükşehir Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret etti.

Samimi bir havada geçen ziyarette muhtarların dert ortağı olan Selahaddin Can, mevcut yönetimin makam sarhoşluğu ile hareket ederek şehrin eksiklerini görmediğini savundu.

Halkın destek vermesi durumunda kenti  zenginlere peşkeş çekmeyeceğini ifade eden Can, “Fatma hanım Gaziantep’e hizmetleri nasıl alıyorsa, bizde Ankara’ya giderek söke söke hizmet alacağız. Yeter ki istemeyi bilin.” dedi.

Kahramanmaraş’ın eski mahallelerinde bazılarının hazine avına çıktığını da anlatan Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can şunları kaydetti;

“Deprem sonrası ben bu şehri terk etmedim. Burada kaldım, bundan sonra da burada kalacağız. Şehri zenginlere peşkeş çekmeyeceğiz. Yeter ki halkımız bize destek versin.

Ben gariban doktoru olarak bilinirim bu memlekette, rakiplerim öyle diyormuş, bu adam gariban babası diye. Bizde buna belediye başkanı olarak ta devam ettireceğiz. Buda hemşerilerimle birlikte olacak. Tecrübe, bilgi ve ekip olarak yola çıktık, memleketimiz teveccüh gösterirse hizmet için geleceğiz.”

“GÖNDERİN, HİZMET EDEN GELSİN”

“Son 10 yıldır bu şehirde hizmet var mı? Yok. Yoksa gönderin, hizmet eden gelsin. Gelende hizmet etmeze geri indirin. Bu sizin demokratik hakkınız. Bazıları oy kullanmayacaklarını söylüyor, sandığa gidin hakkınızı kullanın. Hep kazanmışlar, hizmet etmeden yine kazanmışlar, makam sarhoşu olmuşlar. Artık makam sarhoşluğu had safhada. Bunların bir ders alıp kenara çekilip hizmet nasıl yapılır görmeleri lazım.”

“KORE DEVLETİ BEDAVA YAPACAKTI, 3 BELEDİYE GAZİLERE YER GÖSTERMEMİŞ”

“Gazilerimiz belediyenin üçüne de gidiyor, ‘Bize bir yer verin, Koreliler yapacak’ Bizim belediyelerin cevabı şu; ‘Bayındırlık bize müsaade etmiyor, her şey onların elinde, yok’ denip verilmiyor. Gazilerde belediyeler böyle söylüyor arsa yok. Kore devleti Hatay’da, Malatya ve Adıyaman’a da gidiyor. Oraların belediyeleri arsa veriyor, Kore devleti oralara binalarını yapıp teslim ediyor. İnsanlara diyorlar ki siz buna mahkumsunuz, buna razı olun. Diğer illerde bu hizmetler yapıla biliyorsa benim memleketim de niye yapılmıyor? İşgüzar, liyakatsiz, işi bilmeyen insanlar yüzünden yapılmıyor.”

“KONTEYNER SORUMLUSU OKUMA YAZMA BİLMİYOR”

“Konteynırları geziyoruz. Oradaki insanlar hakir görüldüğünü söylüyor. Ben evrak götürüyorum, okuma yazmayı bilmiyor diyor. Siz oraya konteynır sorunlusu atamışısınız, o sorumlu okuma yazma bilmiyor, evrak veriliyor, inceleyemiyor. Buda nedir işi bilmeyen insanları getirim koyduklarından. Biz depremle boğuşurken bunlar atamalar yaptılar, birçok bölüm ve kuruma atamalar yaptılar. Ondan sonra da bu memleket hizmet bekliyor. Bu memleketin ayağa kalkması için hepimizin güç birliği yapması şart.”

“FATMA HANIM NASIL ALIYORSA BİZDE SÖKE SÖKE ALACAĞIZ”

“Destek vereceksiniz, alamadığımız hizmet neyse gideceğiz Ankara’ya söke söke alacağız. Fatma hanım nasıl alıyorsa bizde söke söke alacağız. Kameralara benim memleketimin ihtiyacı yok dersen, Ankara’daki senin burada ihtiyacının olup olmadığını bilmez. Sen istemeyi bileceksin.”

 

“ESKİ MAHALLELERDE HAZİNE ARIYORLAR”

“Birileri arsaları kapmak için dolaşıyor. Hatta şunu da duydum. Kurtuluş Mahallesi, Turan Mahallesinin üst taraflarında define arıyorlarmış. İnsanlar canın derdine düşmüş bazıları hazine arıyor.”




Bu haber 334 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI