Bugun...
Bizi izleyin:



Destici Seçim Ofisi Açılışında Konuştu

Tarih: 04-03-2019 16:34:29 + -


BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: "Eskisi gibi sadece çöp toplayan, etrafı temizleyen, su işlerine bakan belediyecilik anlayışı tarihte kalmıştır"


Destici Seçim Ofisi Açılışında Konuştu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Eskisi gibi sadece çöp toplayan, etrafı temizleyen, su işlerine bakan belediyecilik anlayışı tarihte kalmıştır." dedi.

Destici, partisinin Afşin Belediye Başkan Adayı Ecevit Kavak'ın seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, BBP'nin kurulduğu günden bu yana hedefine millete hizmeti, devletin istiklalini ve istikbalini koyarak, siyasetine devam ettiğini vurguladı.

Ülkenin güzel insanlarının, güzel bir hayat yaşaması için mücadele ettiklerini dile getiren Destici, insanların gelecekleriyle ilgili kaygı taşımamalarını istediklerini söyledi.

Destici, yerel yönetimlerin önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Her tarafa gittiğimizde gördüğümüz bir şey var, ana meselenin iş ve aş meselesi olduğunu görüyoruz. Bütün bu problemleri ortadan kaldırmak ilk önce merkezi yönetimin işidir, ama yerel yönetimler de bu anlamda çok önemlidir. Büyükşehir yasasından sonra yerel yönetimlerin eli daha da güçlenmiştir. Eskisi gibi sadece çöp toplayan, etrafı temizleyen, su işlerine bakan belediyecilik anlayışı tarihte kalmıştır. Artık yerel yönetimlere talip olan herkes, her parti ve her aday şunu bilecek, sadece çöpünü toplamayacak, sadece suyunu getirmeyecek, sadece çevre düzenlemesi yapmayacak. Aynı zamanda üretime de destek olacak. Aynı zamanda vatandaşının, evladının eğitimine de destek olacak. Aynı zamanda sağlıkla ilgili meselelerin çözülmesine de el atacak ve aynı zamanda ahlaklı bir toplum, ahlaklı bir nesil ve gençlik yetiştirmek için de adımlar atacak."

Destici, konuşmasının ardından seçim ofisinin açılışın yaparak, vatandaşlarla bir süre görüştü.

Destici, partisinin Elbistan Belediye Başkan adayı İbrahim Alagöz'ün Karaoğlanoğlu Meydanı'ndaki seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada ise siyasetteki tek gayelerinin Allah'ın rızasını kazanmak ve bu güzel millete hizmet etmek olduğunu söyledi.

Tarımın ve Elbistan Ovası'nın önemine dikkati çeken Destici, tanzim satış yerlerinin geçici olarak birtakım çözümler üretebileceğini ancak kalıcı ve köklü çözüm getirmeyeceğini, kalıcı çözümün çiftçiyi desteklemek olduğunu ifade etti.

Destici, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Devletimizin bekasını ilgilendiren, ülkemizin bütünlüğünü bozabilecek, milletin istiklaline ve istikbaline kastetmiş bölücüler, hainler, emperyalistler ve siyonistler durmuyor. Hainler harıl harıl Türkiye Cumhuriyeti Devletinin altını oymak, ülkenin bütünlüğünü bozmak, milleti birbirine düşürmek için çalışmaya devam ediyor. Onun için bizim buna karşı en büyük silahımız birliktir. Onun için bunu kimsenin bozmasına Allah'ın izniyle fırsat vermeyeceğiz."

Türkiye'nin 35 yıldır PKK terörüyle mücadele ettiğini anlatan Destici, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu "Ülke içindeki terörist sayısı 700'ün altına düştü" şeklindeki açıklamasından dolayı tebrik etti. 

Destici, bunun çok büyük bir başarı olduğunu belirterek, Bakan Soylu'nun şahsında bütün güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Ülke içinde ve dışında terörün tüm unsurlarına karşı kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerine muzafferiyet dileyen Destici, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralı gazilere de acil şifa dileklerini iletti.

- "Özümüz millet, sözümüz hizmet"

Destici, Türkiye'nin ciddi, ülkenin meselelerine kafa yoran kadrolara ihtiyacı olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu kadrolar Büyük Birlik Partisinde var. 26 yıllık tecrübe var. 26 yıllık ehliyetli ve liyakatli kadrolar artık memlekete hizmet için sizden yetki istiyor. Verin yetkiyi, sizinle birlikte yönetelim. Biz Büyük Birlik Partililer olarak, Alperenler olarak 'Özümüz millet, sözümüz hizmet' diyoruz. Biz Büyük Birlik Partililer ve Alperenler olarak haykırıyoruz ki 'Cumhurdur bizim mayamız, millete hizmettir gayemiz' diyoruz. Milletimizin hizmetkarı olmaya hazırız. Sizden tek istediğimiz yetkidir."

Konuşmasının ardından seçim ofisinin açılışını yapan Destici, Elbistan Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

 




Bu haber 2163 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI