Bugun...
Bizi izleyin:


Ebru sema Akkurt


Facebookta Paylaş









Başkan Erkoç ve yollar
Tarih: 22-02-2018 15:07:00 Güncelleme: 22-02-2018 15:07:00


 

Türkiye'de en çok yol yapan Büyükşehirler arasında birinci sıradayız..

Kahramanmaraş il olmaktan çıktı büyükşehir oldu beklentiler büyüdü. Büyük şehirliğe ilk adım atıldığında Başkan Erkoç’u böyle hızlı yol yapması ve arka arkaya gelen çalışmalar birçok kesimde şok etkisi yaparak, yaptığı icraatlarla utandırdı..

Gelgelelim esas meseleye. Başkan Erkoç, başkanlık koltuğuna ilk oturduğu günden bugüne kadar takibindeyiz. Gördüğümüz ve şahit olduğumuz konulardan sadece bir konuya değinmek istiyorum: “YOL” Rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu’nun bir sözünü hatırladım  “Gidemediğiniz Yer Sizin Değildir” sözüdür..

Yol Çalışması, Üst Geçitler, Altgeçitler, Köprüler, Tünel Kavşaklar, bana yol yapmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlattı. Başkan Erkoç’u şahsım adına, yollar ve sözlerini yerine getirmesinden dolayı bir kez daha takdir ettim..

Başkan Erkoç, seçim taahhüdünde özellikle kuzey çevre yolunu açması ve halen çalışmalarının devam etmesi takdir edilmekte helal olsun dedirtmekte olduğunu gördük.

Yollar ve asfaltlama çalışmaları yol genişletme çalışmaları her geçen gün biraz daha hız kazanıyor.

Karayolları bölge müdürlüğünün yapmaya çalıştığı ve bir arpa boy alamadığı, trafiği felç ettiği Kayseri Yoluna bakacak olursak Büyükşehir belediyesinin ne kadar gayretli çalıştığını görmüş olursunuz.

Haller kavşağı, Ağcalı kavşağı, aylardır sürücülere eziyet çektirmekte ve bir türlü yapılamıyor. Kıyaslayacak olursak büyükşehir belediyemiz 10 adet tünel kavşak, bulvar açmış ve yol yapmış halende durmak yok yola devam düsturu ile çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kahramanmaraş kuzey çevre yolunda çalışmalar devam ederken, Başkan Erkoç;  sırada güney çevre yolu var bütün projemiz hazır yakın zamanda altyapısıyla şehrimize yakışır güney çevre yolumuzun çalışmalarına başlayacağız Kahramanmaraş’ı , doğusundan –batısına ,güneyinden- kuzeyine çevre yollarıyla, şehrimizin ana arterleri rahatlatacağız demişti..

Başkan Erkoç, vermiş olduğu sözleri yerine getirmiş ve sözlerinin arkasında durarak çalışmalarına devam ediyor..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’un çalışmalarından kısaca bilgi vermek gerekirse il genelinde başlattığı yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Tüm il genelinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda toplam yol ağı 6 bin 380 kilometre. 3 bin kilometre yolda asfalt çalışması yapıldı.

Sümbüllü Bulvarı, Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı, Doğukent-Sanayi Arasındaki bulvar, NFK Şehir Hastanesi bulvarı, Ulucamii Tünel Kavşak, Karamanlı Köprülü Kavşak, Abdulhamithan kavşağı gibi bulvar ve kavşaklar hizmete sunuldu.

İl genelinde geçen yaz aylarında 79 noktada yol yapım ve onarım çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi bir taraftan yeni yollar açarken, bir taraftan mevcut yollarda genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Şu anda ise kış şartlarına rağmen 54 ayrı noktada yeni yol, yol genişletme, yol bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Şehrin doğusu ile batısını birbirine bağlayacak olan 30 kilometre uzunluğundaki Kuzey Çevre Yolu, Gaziantep yolundan başlayacak, sanayi-doğukent-dereli-seyir terası civarından Kılavuzlu’da Kayseri yoluna bağlanacak. Kahramanmaraş ve Kahramanmaraşlı olarak yapılanları takdir ediyoruz çalışmalarında başarılarının devamını  ilimize yakışır daha büyük projelere imza atılması temennisi ile kalın sağlıcakla..Ebru Sema Akkurt



Bu yazı 7261 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI