Bugun...
Bizi izleyin:


Ebru sema Akkurt


Facebookta Paylaş









BÜYÜKŞEHİR,“Konu Vatan İse Gerisi Teferruattır.”
Tarih: 11-07-2017 18:39:00 Güncelleme: 11-07-2017 18:39:00


Ülkemizin felaketten döndüğü gece… Halkının parasıyla okuyan, ülkemizi iç ve dış düşmanlara karşı koruması için yetiştirilen, göz bebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri'nin üniformasını taşıyan bir kısım general ve subayların darbe teşebbüsüyle karşılaştığımız gece… Halkımızın demokrasi mücadelesiyle kendi seçtiği iktidarını sokaklarda tankların üzerine çıkarak, darbe teşebbüsüne gereken dersi verdiği gece… 15 Temmuz.

15 Temmuz 2016 tarihi üzerinden bir yıl geçti. Bu bir yıl içinde demokratik bilincin ve tercihlerin olumlu biçimde değiştiğine inanıyorum. Bu bir yıl içerisinde en önemli gelişme bence Anayasa değişikliği refarandumu oldu. Yeni anayasa değişikliği ile toplumun yarısından fazlasının onayıyla yönetim sisteminde bir reforma gidilmiştir. Bu seçimden önce toplumun her kesimini ilgilendiren anayasa maddeleri özgürce ve demokratik bir ortamda tartışıldı. Eksileri ve artılarıyla uzmanların, akademisyenlerin, siyasilerin görüşleri toplum tarafından değerlendirildi. Seçimde milletvekillerinin  meclisten onay aldıkları bir kararın halk tarfından da onaylanması ayrıca güzel bir durumdu. Halkın seçtiği vekillerin verdiği kararlar demokratik çerçevede halk tarafından da tasdik edilmiş oldu.  Demokrasiye yapılan bir saldırıdan bir yıl sonra bir demokrasi zaferi yaşanmış oldu.

15 Temmuz’da Kahramanmaraş..

Kahramanmaraş il ilçe başkanları ve il ilçe belediyeleri,milletvekilleri,mülki amirler, gerekse diğer partili vatanseverler, Kahramanmaraş halkı ile,yek vücut, tek vücut olarak meydanlara indiler sabahlara kadar demokrasi nöbetleri tuttular, bunu hiç kimse inkar edemez hepimiz oradaydık..

Gelelim, büyükşehir belediyemize çiçeği burnunda büyükşehir belediyemiz ve başkanımız FATİH MEHMET ERKOÇ, büyük bir özveri gösterdi.. nöbette olan tüm halkın ihtiyaçlarını seferberlik ilan edilmişçesine belediyenin tüm imkanlarını ayaklarına serdi.. belediye araç parkında bulunan tüm iş makineleri şehrin giriş ve çıkışlarında nöbetteydi..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, bu süreçte şehrin mülki amiri vazifesini ziyadesiyle yerine getirdi..

15 temmuzdan bugüne kadar tam bir yıl geçti şunu söylemeden geçemeyeceğim 1 yıl gibi bir zamanda Başkan Erkoç, Kahramanmaraş’ı toparladı, yapılması gereken hizmetlere hız kazandırdı ve halen son sürat devam ediyor..

15 Temmuz sürecinden sonra bir takım kişicikler kendilerini aklama bahanesiyle ortaya attıkları algı insanları yıpratma fetöcülükle suçlama gibi girişimlerde bulunsalar da “ne bilirsin kendince bilirsin” kim kimin ne olduğunu açıkça bilmekteydi, kırgınlıklar küskünlüler oldu ama “Kol kırılır yen içinde kalır”, herkes kendi safına döner. Kırgınlıklar helalleşmeye, küskünlükler barışmaya kısa süre içerisinde döner. Çünkü bizim düsturumuz “Konu Vatan İse Gerisi Teferruattır.”

Bu ülkenin, Milliyetçi, Muhafazakâr, Vatanperver evlatları içlerine sızan fitne ve şer odaklarını kısa süre içerisinde temizleyip, saflarını çok daha sağlam sıklaştıracaktır.

Şimdi dimdik durmanın zamanı.

 

Şimdi daha sıkı sarılmanın zamanı.

 

Şimdi kırgınlıkların dostluğa dönüşme zamanı.

 

Şimdi ekonomik sıkıntılardan kurtulmanın zamanı.

 

Şimdi daha hızlı kalkınmanın zamanı.

 

Şimdi FETÖ belasının üst uzantılarından tüm bağlantılarından kurtulma zamanı.

 

Şimdi ötekileştirme değil, bir olma zamanı.

SAĞLIKLA DOSTÇA KALIN..

 



Bu yazı 6554 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI