Bugun...
Bizi izleyin:


Abdulkadir yılmaz


Facebookta Paylaş









BUNLAR KÖLE DEĞİL, MANKURT
Tarih: 31-01-2018 13:22:00 Güncelleme: 31-01-2018 13:22:00


 

Türkiye’nin Afrin operasyonundan ve devamından rahatsız olan mankurtlar hep bir ağızdan kendilerine ezberletilen sözleri tekrar ediyorlar.

“ Barış İstiyoruz”

Barış ülkeler arasındaki savaşta olur. Terörle mücadelede değil. Bir türlü gerçeği görmek istemiyorlar. Çünkü bunlara mankurt denmesinin sebebi de budur.

Mankurt; bellekleri silinmiş köle demektir. Eski dönemde insanları köleleştirmenin bir yöntemi olarak kullanılıyordu. ‘Mankurt’ haline getirilmek istenen insanın saçları kazınıp başına devenin boyun derisi gerdirilerek geçirilir ve güneş altında birkaç gün bekletilirdi. Devenin derisi kafatasına yapışan insanın saçları uzayamaz hale gelir ve bir süre sonra saçlar kafatasının içine doğru uzayarak kişiye büyük acılar vermeye başlardı. Bu acılar neticesinde ‘Mankurt’ ismini alan insan, anne ve babasını dahi tanıyamaz hale gelir ve kendisine söylenen her şeyi sorgusuzca yapan bir köle haline getirilirdi. Normal köleler esir oldukları efendilerinin elinden kaçmak ve kurtulmak için sürekli zaman kollarlarken bu mankurt köleler bellekleri sıfırlanmış olduklarından geçmişle ve gelecekle ilgili hiçbir şeyi düşünemeyen, bundan dolayı da hiçbir zaman kaçma teşebbüsü olmayan kölelerdir. Efendileri bunları zincirleme gereği bile duymazlardı.

Bizler bu kölelerin geçmiş çağlarda kaldığını zannederken, Afrin Operasyonuyla birlikte günümüze denk yaşadıklarını gördük.

Başsız kalan terör örgütlerini kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda yönlendiren, bunu yaparken de başından beri orta doğu ülkeleriyle birlikte Türkiye önüne set çekmeye çalışan batılı ülkeler yanı başımıza bir terör koridoru(ülkesi) oluşturmak istiyorlar. Barzani ile yapamadıkları kirli oyunlarına oyuncu değişikliği yaparak terör örgütleriyle devam ediyorlar.

Bu gün Türkiye sınırları çevresine kazılan derin mevziler, kalın beton kalıpları görmek bile durumun ehemmiyeti açısından yeterlidir, bence.

Bu mevzileri kimler ne için yaptırmışlardır. Ya da biz Afrin hamlesini yapmasaydık kim bilir daha neler yapacaklardı. Ne tuzaklar hazırlayacaklardı.

İşte tüm bunları görmemek için mankurt olmak gerekir. Suriye de 600 bin kişi öldürülürken sesi soluğu çıkmayanlar bu gün Suriye konusunda lafazan oldular. İstiyorlar ki Türkiye hiçbir şey yapmasın. İstiyorlar ki yanı başımızda kurulan terör ülkesine alkış tutalım. Bunu hangi ülke kabul eder, boyun eğer.

Bazen gerçeği görmek ve anlamak için bir şeyler bilmenize, uzun uzadıya araştırmanıza gerek yoktur. Olayın taraflarına bakıp, kimi memnun edip kimi kızdırdığını görmek yeterlidir. Afrin operasyonunda bir tarafta sınıra Mehmetçik konvoyunu durdurup Kurban kesenler, Şehirlerine bomba ve füze eden sınır illeri vatandaşlarımız diğer tarafta ise Türkiye yi boyunduruk altına almaya çalışan küresel güçler ve bunların içimizdeki bellekleri silinmiş yanlış doğru ayırımı yapamayan köleleri…

Bu durum bizlere İsrail ve Amerika menşe ili Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) gerçekleştirilse içimizde memnun kalacak şahsiyetsizlerin olduklarını gösteriyor. Bunların Türk olduğunu ya da bu vatanın evladı olduklarını söyleyebilir miyiz? Bu vatanın evladı olmadıkları için bilmiyorlar, bu vatanın evlatlarının Nene Hatun’un “ Bebem anasız büyürde, vatansız büyümez” sözünü şiar edindiğini, Vatan müdafaası için Afrin’e giden Mehmetçiklerin “ düğüne gidiyoruz. “  sözünü.  Bellekleri silinmiş akılları almıyor, Çünkü.

Mehmetçiğin ele geçirdiği yerleşim yerlerindeki insanların sevinçlerini görmek bile hakikati görmeye yeter aslında. Ne i düğü belirsiz olan Ermeni ve Yahudi kırması bir grup çıkmış yapılan operasyonu eleştiriyor. Sınırı bile olmayan, ya da terör örgütlerinin cirit attığı bölgede Türk askerini işgalci olarak göstermeye çalışıyor.

Be adam! Niye Amerika orta doğu da ne işi var diye sormuyorsun. Ya da Suriye de terör örgütlerinin. Sen önce kölemisin yoksa mankurt mu? Otur onu düşün.

HOŞÇA ve DOSTÇA KALIN.



Bu yazı 26271 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI