Bugun...
Bizi izleyin:


Abdulkadir yılmaz


Facebookta Paylaş









ÂDEMOĞLUNUN İSRAİLOĞULLARI İLE SINAVI
Tarih: 24-07-2017 11:59:00 Güncelleme: 24-07-2017 11:59:00


    

Bir karış toprağı ve bir avuç insanıyla dünyanın başına bela olan israiloğulları Müslümanların ilk kıblesi olan mescid-i aksa ve Kudüs’te terör estirmeye devam ediyorlar. İşin ilginç yanı ise bu sadece Filistinli insanların sorunuymuş gibi Filistin halkı Müslüman ülkeler tarafından yalnız bırakılıyor.

 

Katar’a atar yapan Arap ülkeleri konu Mescid-i aksa olunca üç maymunu oynuyorlar. Araplarda haklı aslında milyon dolarlarla düşmandan aldıkları silahlarlarla düşman vurulmaz ki… Ayrıca da bu silahları nerede ve kim için kullanacağını da merak etmiyor değiliz.

 

Sınav bu ya;  bir fani kadın aşkıyla dünyayı yakarım diyenler, baki olan bu bir aşk ve dava da ölüm sessizliği içinde gömülüp yok oluyorlar. Leyla aşkıyla Mevla aşkını mı unuttuk acaba?...

 

 Müslüman bir toplumda sabah ezanı ile niyetlendiği orucu İsrail hurmasıyla açıyorsa bir Müslüman, burada çok fazla bir şey bekleme ümmet adına…

 

Bizler, tarihler yazan bir neslin coğrafyanın değiştirilmesine sessiz kalan evlatlarıyız.Hepimiz Yaradan dan ebabil kuşlarını göndermesini bekliyoruz. Ama farkında olmadığımız şey ise Yaradan ebabil kuşlarını kâfirlerin üzerinde yolladığında Müslümanlar kâfirler karşısında çok azınlıktaydılar. Bu gün ise düşman karşısında Müslümanların sayısının katmanı belli değil, Kısaca bu gün ebabil kuşları taşlasa taşlasa sessiz kalan biz Müslümanları taşlar.

 

Tükürüğümüzle boğarız dediğimiz İsrail’in kolalarının köpüklerinde boğulup sarhoş oluyoruz. Bu sersemliğin başka bir açıklaması olamaz. İşin en ilginç yanı ise bir mazlum elini açıpta Ya Rab, gör Müslüman kullarının halini, haksızlık karşısında sessizliklerini, düştükleri vehm hastalığını diye dua etse helak olmamız an meselesi… Ama böyle bir korkumuz yok.

 

Birçoğumuz boynuz kulağa geçtikten sonra İsrail ürünlerini boykot etme derdin de. Ama bu konuda da o kadar safız ki bakkal ve market raflarında dizili duran İsrail ürünlerini almaz isek geri iade edilir sanıyor. Eğer o ürünler raflarda yerlerini aldılarsa o ürünlerin paraları çoktan İsrail kasasına girmiş demektir.

 

Kaldı ki ülkemizde ulusal bir televizyon kanalında Kudüs ve Mescid-i aksa konusu tartışılıyor. Ümmetin sesiz kalmasından dem vuruluyor. Aynı programda reklam arsında İsrail mallarının reklamı yapılıyor. Yine en azında bu programda konu ediliyor Kudüs, Başka bir kanalda sözde din adamları canlı yayında sidik yarıştırıyorlar. Bir Çoğu da zaten Mescidi-i Aksa’yı bir ibadethane yâda Filistin de bir toprak parçası sanıyor. Durum bu kadar vahim. Bilmiyorlar ki Kudüs Müslümanların mahremi, bilmiyorlar ki namusu…

 

Aslında İsrailoğulları göründükleri kadar da güçlü değiller ha,  nereden biliyorsun diyeceksin. 6 Yaşındaki çocuğun bakışından korkup 25 kurşun darbesiyle öldürüyorlar. Elinde silah yok ama bakışlarındaki heybet İsrail askerlerinin korkmasına yetiyor. Varın gerisini siz düşünün.

 

Doğrusu ümmetin şerefini koruyan 5 yaşındaki bu çocuk kadar bile olamıyoruz;

 

Kudüs’te bir çocuk ufacık elinde küçücük bir taş

Şahadeti arzulayan kocaman bir yürek, tertemiz bir baş

Ölüm kapısını çalmış gözlerinde yok en ufak bir telaş

Biliyor çünkü bu bir sınav orta da yok savaş

 

 

Hoşça ve DOSTÇA Kalın…



Bu yazı 6664 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI