Bugun...
Bizi izleyin:



SINAV ÖNCESİ MORAL VE MOTİVASYON

Tarih: 14-12-2021 10:22:02 + -


Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde 8. ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen, eğitimci-yazar Sıtkı Aslanhan’ın konuşmacı olduğu "Sıtkı Aslanhan ile Sınav Öncesi Moral ve Motivasyon" adlı söyleşi, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.


 SINAV ÖNCESİ MORAL VE MOTİVASYON

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşiye İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Programda konuşan İl Müdürü Yusuf Kahraman, insanların moral ve motivasyonla yaşayabileceğini aksinin mümkün olmadığını belirterek, “Hayat serüveni içerisinde doğduk, büyüdük. Öğrencilik hayatımızda hep bir adım sonrasını düşünmek zorundayız. Bunun için de sınavlar karşımızda bir engel olarak duruyor. Bu engelleri aşabilmek için tecrübelerden faydalanmamız lazım. Kıymetli Sıtkı Aslanhan Bey, bu anlamda sizlerin dilinden konuşan ve sizlerin derdini bilen biridir.” diye konuştu.

Öğrencilerin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için kendilerine rehber olabilecek insanlara her daim ihtiyaç duyduğunu kaydeden İl Müdürü Yusuf Kahraman, onlara hitaben son olarak şunları ifade etti: “Geldiğimiz an itibarıyla ‘gençlik nereye gidiyor’ diye sorgulanan bu dönemde sizin içinizden gelen, sizin halinizi bilen birisidir Sıtkı Aslanhan Bey. Sizin için tavsiyeler ve öneriler paylaşacak. Ben daha önce defalarca dinledim. Geldiğinize asla pişman olmayacaksınız. Edebiyat ve şiir şehri Kahramanmaraş'ın genç evlatları olarak sizlerin, dikkatli bir şekilde misafirimizi saygı ve sevgi ile dinleyeceğinize inanıyorum. Sizleri sevgiyle selamlıyorum.”

İl Müdürü Yusuf Kahraman’ın konuşmasının ardından eğitimci-yazar Sıtkı Aslanhan, “Sınav Öncesi Moral ve Motivasyon" adlı söyleşiyi gerçekleştirdi.




Bu haber 781 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI