Bugun...
Bizi izleyin:



ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ, TÜRK POLİSİNİN YANINDA

Tarih: 04-07-2017 17:22:43 + -


Onikişubat Belediyesi, Bingöl ve Tunceli illerinde bulunan polis lojmanlarında çevre düzenlemesi yaparak, kamelya ve çocuk oyun grupları kuracak.


ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ, TÜRK POLİSİNİN YANINDA

 

Onikişubat Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında Yavşan Yaylası’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda gündem ve gündem dışı maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Açılış, yoklama ve eski tutanak özetinin kabul edilmesiyle devam eden mecliste Bingöl ve Tunceli Polis Lojmanlarına malzeme yardımı yapılması konusu ele alındı. Maddeyle ilgili konuşan Başkan Mahçiçek, “Hepimizin bildiği gibi polis kardeşlerimiz doğu ve güneydoğuda hayatlarını ortaya koyarak çok zor şartarda görev yapıyor. Biz de bu polislerimiz, onların aileleri ve çocukları için lojmanlarında bulunan parklara, kamelya ve çocuk oyun takımları göndereceğiz. Onikişubat Belediyesi olarak bu kardeşlerimizin sosyal yaşamlarına küçük de olsa bir katkıda bulunacağız” dedi. Meclis üyelerinin oylarına sunulan madde, oy birliğiyle kabul edildi.

İL SAĞLIK VE HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜKLERİNE 3 MEKAN TAHSİS EDİLDİ

Gündemin diğer maddelerinde ise Tekir, Kürtül ve Kumarlı mahallelerinde bulunan ve mülkiyeti Onikişubat Belediyesi’ne ait 3 taşınmazın tahsisi konusu görüşüldü. Yapılan değerlendirmelerin ardından Tekir Mahallesi’nde bulunan taşınmasın İl Sağlık Müdürlüğü’ne, Kürtül ve Kumarlı Mahallelerinde bulunan 2 taşınmazın ise Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne 29 yıllığına ücretsiz olarak tahsis edilmesi kararlaştırıldı.

Gündem dışı maddelerinde ele alındığı mecliste, imar plan tadilatları da görüşülerek karara bağlandı. Bir sonraki meclis toplantısının 3 Ağustos Çarşamba günü yapılmasına karar verildi.

“DOĞAL GÜZELLİKLERİMİZİ KAMUOYUNA TANITIYORUZ”

Toplantının ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş’ın doğal güzelliklerini, belediye meclis toplantılarını buralarda yaparak kamuoyuna tanıttıklarını söyledi. Mahçiçek, şu ifadeleri kullandı:

“Sizlerin de gördüğünüz gibi bu tür toplantılar arkadaşlarımız açısından daha rahat ve daha güzel oluyor. Kahramanmaraş’ımız Ilıca, Yavşan ve Başkonuş gibi mesire alanlarına sahip. Biz de meclislerimizi buralarda yaparak, bu güzelliklerimizi kamuoyuna tanıtmış oluyoruz. Ayrıca gittiğimiz yerlerde eksiklikleri de görüyoruz. Bu gün de gerçekten burada en önemli problemin yol olduğunu gördük. inşallah devletimiz ve Orman Bölge Müdürlüğümüzle istişare ederek ve ortak bir çalışma yaparak insanlarımızın buraya daha rahat ulaşmalarını temin edeceğiz. Bunları müşahede ettik, karşılıklı olarak istişare ettik. İnşallah güzel şeyler ortaya çıkar. Ayrıca görüyorsunuz, onikişubat Belediye Meclisi’nde iktidar veya muhalefet diye bir ayrım yok. Arkadaşlarımız son derece medeni bir şekilde ilçemiz için çalışıyor. Gerçekten bugüne kadar neredeyse tüm kararlarımızı oy birliği ile aldık. Her şey açık. İktidarıyla, muhalefetiyle arkadaşlarımız komisyonlarda görev alıp, şeffaf bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. Ben bütün meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

 

 




Bu haber 861 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Asayiş Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI