Bugun...
Bizi izleyin:


ŞEKER, ADAY ADAYLIĞINI TESCİLLEDİ
Tarih: 10-05-2018 07:39:24 Güncelleme: 10-05-2018 07:39:24 + -


Su Ürünleri Mühendisi Eray Özgüneş Şeker, İYİ Parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek İYİ Parti Kahramanmaraş’tan Milletvekili Aday Adaylığını resmen açıkladı.


ŞEKER, ADAY ADAYLIĞINI TESCİLLEDİ

Kurulamaz denilen kurulan, tutunamaz denilen tutunan, altı ay gibi bir sürede üstün bir gayret ve inanç ile teşkilat yapısını tamamlayıp bugün baskın bir erken seçime katıldığını ifade eden Şeker,  İYİ’ler ordusunun bir ferdi olarak İYİ Parti’nin başarısının haklı gururunu yaşadığını söyledi.

Şeker, “İktidar partisi ürkütücü, zorlayıcı ve yıpratıcı politik tutumlardan dolayı sözde her kesimi kucaklayan ama ne yazık ki yalnızca yandaşı kucaklayan bir hale gelmiştir. Bugün dünya üzerinde bize dostluk eli uzatan tek bir ülke kalmamışken yine dünyada en fazla göçmen barındıran ülke konumundayız” dedi.

Beklenen kalkınma hamlelerinin bir türlü gerçekleşmediğini, kalkınma ve üretime bir türlü sıra gelmediğini dile getiren İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Eray Özgüneş Şeker,  şöyle konuştu: “İşsizliğin gün ve gün yükseldiği üstelik nitelikli bir işsiz ordusu kartopu yumağı gibi büyürken; eğitimde, sağlıkta özellikle hukukun üstünlüğünde insanlarımız büyük bir hayal kırıklığı yaşarken gerçek bir vatansever onun ötesinde bir Türk annesi olarak sessiz köşemizde durup oturmayacağız. Bu ülke dünya üzerinde yaşanılabilecek en güzel coğrafya! İşte bu yüzden doğal kaynakların yok olmasına izin vermeyeceğiz. Alternatif enerji kaynaklarının kullanımını arttıracağız. İnsanın insana kulluğuna izin vermeyecek, sanatın ve sanatçıların gerçek değerine kavuşacağı güzel günler için var gücümüzle çalışacağız. Kadınlarımızın ötekileştirilmediği, çocuklarımızın geleceği için endişe etmeyeceğimiz Ulu Önder Atatürk’ün izinde, müstakbel Cumhurbaşkanımız Sayın Meral Akşener’in arkasında bizimle bu yolda yürüyen tüm İYİ’lerin yanında olabilmek için Kahramanmaraş’tan aday adaylığımı açıklıyorum. Bu vesile ile öncelikle burada bulunan tüm annelerin, anne adaylarının Sayın Genel Başkanımın bu Pazar kutlayacağımız Anneler Günü’nü kutlarım, Allah tüm İYİ’lerin yanında yar ve yardımcımız olsun.




Bu haber 1458 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI