Bugun...
Bizi izleyin:



Müdür Yalnız; O isimleri dersliklerde yaşatacağız..

Tarih: 09-02-2024 00:16:35 + -


Müdür Yalnız; O isimleri dersliklerde yaşatacağız..


Müdür Yalnız; O isimleri dersliklerde yaşatacağız..

 

Eğitim camiası Bugün deprem de kaybettiğimiz eğitimciler için etkinlik düzenledi. Yapılan etkinlikte duygulu anlar yaşandı. Kuran tilaveti  ve hatim duaları ile Ayaklıcaoluk ilkokulu/Ortaokulu’nda yapılan törende, Okul Müdürü Halil Yalnız “Asrın Felaketi”nde hayatını kaybeden  öğretmen ve öğrencilerin isimlerini okulumuz dersliklerinde yaşatmak için böyle bir proje gerçekleştirdik. Çok zor süreçlerden geçtik. Bir yanımızın görevinin başında, sorumluluklarının  bilincinde devam etmesi gerekirken bir yanımızın da bu yaşananları hep hatırında tutması, deprem şehidi öğretmen ve öğrencilerimizin geride kalan acılı ailelerine gereken desteği göstermesi gerekiyor.  Onlar ve acılı aileleri her daim kalbimizde, dualarımızda…Böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını ve başka canların yanmamasını diliyoruz dedi. Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir AKÇİN konuşmasında; 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerimizi asla unutmayacağız. Bir çok okulumuza ve dersliklerimize şehitlerimizin isimlerini verdik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Proje için okul müdürümüze teşekkür ediyorum dedi.

Programa; Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bekir AKÇİN ve Ramazan YILDIZ, Memur Sen Konfederasyonu Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Mehmet ÇETİN ve Kadın Komisyon Başkanı Yüksel ESKALEN, bir çok okulun okul müdürleri, müdür yardımcıları ve “Asrın Felaketi”nde aile fertlerini  kaybeden acılı deprem şehidi aileleri katıldı.

 Şehrimizin yakından tanıdığı şehit yakını Aksu tv genel müdür yardımcısı ve bşg cemiyet yön kurulu üyesi Acılı baba Erol Öner, öğretmen olan kızı Sibel Akkurt, torunları ve damadı için göz yaşlarına boğuldu ve şunları söyledi, gençliğinin baharında olan kızım ve damadım torunlarımı unutmak mümkün değil her zaman yüreğimizde yaşayacak.

onlar şehit oldular. Âmâ ben torunlarımı ve evlatlarımı çok özledim.. Ayaklıcaoluk ilkokulu/Ortaokulu müdürü ve Kahramanmaraş Millieğitim müdürümüz ve şube müdürlerimize teşekkür ediyorum kızımın ismini çok sevdiği okulda derslikte görmek her ne kadar yüreğimiz acısa da beni çok sevindirdi..

Program sonunda “Asrın Felaketi”nde hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerin isimlerinin verildiği derslikler gezilirken şehit yakını aileler ve katılımcılar duygusal anlar yaşadı.




Bu haber 662 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI