Bugun...
Bizi izleyin:



Kahramanmaraş tan ismail Haniye ye mektup

Tarih: 01-06-2024 01:27:27 + -


Kahramanmaraş tan ismail Haniye ye mektup


Kahramanmaraş tan ismail Haniye ye mektup

Bismillâhirrahmânirrahîm. 
Elhamdü lillâhi Rabbilâlemîn. 
Vessalâtü vesselâmü alâ resûlinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn.
 
Gazze'nin mücahid ve kahraman lideri sayın İsmail Haniye;
Şahsınızda  sayn Halit Meşal'i, Yahya Sinvar'ı, Muhammet Deif'i, Ebu Ubeyde'yi, Hamas'ın saygıder yöneticilerini, İzzeddin el-Kassam Tugaylarını ve Gazze'nin  kahraman mücahidlerini, çocuğundan yaşlsına, kadınından erkeğine izzetli ve şerefli tüm Gazze halkını selamlıyoruz.
Esselâmu Aleyküm ve Rahmetüllâhu ve Berekâtuhu,
 
"Ben Kudüs’ü kol saati gibi taşıyorum/ Ayarlanmadan Kudüs’e/ Boşuna vakit geçirirsin/ Buz tutar/ Gözün görmez olur" dizelerinin sahibi, mütefekkir, şair ve yazar Nuri Pakdil'in, "Filistin bir sınav kağıdı her mümin kulun önünde" dizelerinin şairi Cahit Zarifoğlu’nun şehrinden,  şairler şehri Kahramanmaraş’tan, Gazze’ye, Filistin’e, Kudüs’e bin selam…
 
Tarih boyunca haddini aşmış nice zalimleri helak eden, mazlumlara zafer vaad eden, kendi yolunda cihad edenleri izzetli kılan Rabbimize hamdolsun.
 
Gazze’ deki şanlı direniş 7. ayını da geride bıraktı. İsrail, neredeyse yirmi yıldır abluka altında tuttuğu Gazze direnişine karşı hiçbir askeri başarı elde edemedi hamdolsun.
 
Katil ve Siyonist İsrail ilk kez hem psikolojik olarak, hem de askeri olarak yenilgiye uğratıldı.
 
 Gazze, direnişiyle, şehadetleriyle ders vermeye, uyandırmaya, diriltmeye devam ediyor. Bütün dünya Gazze’ye dönüştü, dünyadaki bütün vicdanlı ve erdemli insanlar Gazzeli oldu.
Kahramanmaraş’taki sivil toplum kuruluşları olarak izzetli Gazze halkının, Gazze’deki kahraman mücahidlerin onurlu direnişini, fiziken orada sizlerle olamasak da burada yapmış olduğumuz eylemlerle, boykotlarla, topladığımız bağışlarla, hayır çarşılarıyla, söyleşilerle, konferanslarla ve dualarla desteklemeye çalışıyoruz.
 
7 Ekim’den bu yana sayısız eylemler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. En son 20 Nisan tarihinde başlatmış olduğumuz Gazze Nöbetimizin bugün 42. Günündeyiz. Her gün şehrin en işlek alanında kurmuş olduğumuz çadırlarda toplanarak Gazze’yi anlatıyor, Gazze için dua ediyor, bağış topluyor ve Gazze için dertleniyoruz.
 
İşte bugün 31 Mayıs Cuma akşamı Refah’ta yapılan alçakça saldırıyı lanetlemek için akşam namazından sonra şehrin en işlek caddelerinden birinde büyük bir yürüyüş yaptık. 
 
Bizler gücümüz yettiği sürece konuşmaya, gücümüzün yettiği süreci yürümeye, gücümüzün yettiği sürece Gazze için bir şeyler yapmaya devam edeceğiz. 
 
Dualarımız ısrarlı bir şekilde devam edecek.
 
 Yardımlarımız, boykotumuz kesintisiz sürecek biiznillah. 
 
Gazze'de, zulmün kökü kazınıp, tüm zalimlerden hesap sorulana kadar durmayacağız.
 
Bir hanım kardeşimiz tarafından Gazze’ye gönderilmek üzere platformumuza teslim edilen bu yüzüğü, siz İsmail Haniye ile görüşmek üzere Cumartesi günü Katar'a gidecek olan Devlet Gürocak kardeşimize, Kahramanmaraş halkı adına bu mektupla birlikte teslim ediyoruz. Kahramanmaraş’tan Gazze’ye gönderilen milyonlarca liranın yanında bu yüzük oradaki kardeşlerimiz için umudun ve zaferin nişanı olsun inşallah.
 238 gündür Filistin'de katliam yapan ‘terör örgütü'nün, Filistin'e yardım götüren Mavi Marmara Gemisi'ne düzenlediği ve 10 kardeşimizi şehit ettiği saldırının üzerinden de bugün tam 14 yıl geçti. “Rotamız Filistin, Yükümüz İnsanlık” diyerek dünya otoritelerine meydan okuyup çıktıkları kutlu seferde Siyonist İsrail tarafından şehit edilen Mavi Marmara kardeşlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.
 
Yeryüzünde direnişin ve umudun adı olan Gazze’nin, zaferin de adı olacağına inanıyor, Sütçü İmamların, Rıdvan Hocaların, Mıllış Nurilerin, Necip Fazıl’ların şehri, dünyada İstiklal Madalyalı tek şehir olan Kahramanmaraş’tan Kahraman Gazze’ye en kalbi duygularla muhabbetlerimizi gönderiyor, sizleri saygıyla selamlıyoruz.
 
Zafer inananlarındır ve zafer yakındır inşallah.
Selam ve dua ile…
 
Kahramanmaraş Platformu



Bu haber 599 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI