Bugun...
Bizi izleyin:



Kahramanmaraş’ta Vekiller Arasında Çıkan Kale Tartışması Büyüyor!

Tarih: 03-08-2019 14:51:26 + -


Kahramanmaraş’ta CHP ve Ak Partili vekil arasında çıkan kale tartışması büyüyor!


Kahramanmaraş’ta Vekiller Arasında Çıkan Kale Tartışması Büyüyor!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ile CHP Onikişubat ilçe başkanı Ünal Ateş arasında tarihi Maraş Kalesi yüzünden çıkan tartışma giderek büyüyor.

Uzun süredir kapalı olan Maraş Kalesindeki yapılan kazı iddiaları üzerine Ünal Ateş  ve CHP Onikişubat teşkilatı kalenin demir kapısını kırıp içeri girmesiyle harabeye dönen Kalenin talan edildiği ortaya çıkmıştı.

 

Bu görüntülerin ardından Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, gazetecilerle biraraya geldiği toplantıda CHP yönetimini eleştirmişti.

 

Özdemir'in açıklamalarından sonra CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş'in Ahmet Özdemir'in açıklamasına cevabı;  Sayın Özdemir'in açıklamalarını tebessüm ederek ve üzülerek dinledim. Sayın Özdemir siyasette örgütten gelen bir insan, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı bir insan aynı dönemde bende başkanlık yaptım. Kendisi şuan Milletvekili oldu, tabandan gelen bir insanın böyle bir açıklama yapmasını bir handikap olarak değerlendiriyorum.

 

Orada söylüyor CHP İlçe Başkanı kaleye gitti de ne oldu ? diye soruyor.

 

Ben cevap vermeden önce bir haber sitesinde 368 vatandaş o haber altında cevap vermiş.  Sayın Özdemir'e tavsiyem o siteye bir girsin ve ne yazdıklarını bir okusun. Vatandaşımızın birisi diyor ki ne mi yaptılar ? 3 senedir tek kelime etmediğiniz bu konuda açıklama yapmanızı sağladılar. Sizi harekete geçirdiler, yoğun bir baskı ve dillendirme sonucu haberdar olmuşunuz. CHP'li değilim ama helal olsun adamlara memleketin sorunlarını sizlere haberdar ediyorlar.. Bir diğer vatandaş ise ilçe başkanı olaya el atınca tutuştunuz hemen açıklama yaptınız. Millet artık size inanmıyor, siz artık memlekete fayda sağlamıyorsunuz. Şimdi cevabın en güzelini milletimiz vermiş sayın vekile, açıklama baştan aşağı çelişkilerle dolu durumdadır. Sayın vekil ne demek istediğimi anlamıştır.

 

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK ÖZDEMİR'İN!

Battal Gazi demiş bana, Battal Gaziyi tanıyor musunuz sayın vekil ? Battal Gazi Türk tarihinin önemli parçalarından birisidir. Eğer ben Battal gaziye bir nebzede olsa benziyorsam bu benim için bir övünç kaynağıdır. Siz onunla alay ediyor olabilirsiniz. Ama ben Türk tarihinin her bir kahramanı ile övünç duyarım.

 

Zincirlerle kaleye girdiğimizden bahsetmiş. Zincirleri kırarız dedik sadece, bir kez daha sana hatırlatayım bu zincir girme ve özde nereden geliyor. Akif'i bilirsin sen hani diyor ya Ben Ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Bu halkın bu kahraman evlatların önüne bariyer koymayı düşünmeyin sakın. Yeri ve zamanı geldiğinde kırmamız gerekirse o zinciri kırarız, bunuda iyi bil sayın Özdemir!

 

GAZİANTEP'E GİDİYOR MUSUN SAYIN VEKİL ?

Kale harabe içerisinde, sayın vekil Gaziantep'e gidiyor musunuz? Gaziantep'e gittiğinizde bir tarihi  yerlerini gezin ve Kahramanmaraş'ın ne kadar bahtsız olduğunu anlayın. Ben gittim ve gördüm şehrimizin ne kadar kötü durumda olduğunu gördüm. Gaziantepliler nasıl yapıyor hizmeti ? Oraya ödenek var Kahramanmaraş'a yok mu ? (haber46)

 

AHMET ÖZDEMİR NE DEMİŞTİ

Kahramanmaraş Kalesiyle ilgili olarak sorulan soruya yanıt veren Ahmet Özdemir;

“CHP’nin ilçe başkanı kalenin zincirlerini kırıp içerisine girerim diyordu. Kaleye girdi, ne oldu? Oradaki restorasyon çalışması, sur ile ilgiliydi. Kültür Bakanlığının yaptığı çalışmada park bahçe yapmaz. Bu belediyenin görevidir. Orada surlara tadilat yapıldı. Belediyede çevre düzenlemesini yapacak. Onunla ilgili protokol izni alındı. İlçe başkanının battal gazi hamasetiyle konuşması kimseye bir şey kazandırmaz. Oradaki çalışma bunun içindi. Böyle hamasi konuşmaları milletvekilleri daha iyi yapar ama biz yapmıyoruz. Biz burada bir kazanım elde etmeye çalışıyoruz. Ayrıca, orayı kamuoyuna ilk olarak basın mensupları duyurdu. Kendisi değil. Çalışmaların takipçisiyiz.” dedi.




Bu haber 1314 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI