Bugun...
Bizi izleyin:


ATLI: AKŞENER İÇİN MİLYONLARCA İMZA TOPLAYACAĞIZ!
Tarih: 04-05-2018 13:21:26 Güncelleme: 04-05-2018 13:21:26 + -


İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Faruk Atlı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Adayı olabilmesi için gereken 100 bin imzayı ilk günden çok rahat bir şekilde toplayacaklarını belirtti.


ATLI: AKŞENER İÇİN MİLYONLARCA İMZA TOPLAYACAĞIZ!

Atlı, Genel Başkanları Akşener için 100 bin imzanın da yetersiz olacağını kaydederek 5 gün boyunca milyonlarca imza toplayacaklarını söyledi.

Partisinin il-ilçe teşkilatları ve Milletvekili Aday Adayları ile 4 Mayıs Cuma günü sabahın erken saatlerinde Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Seçim Kurulu’na giderek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Adayı gösterilmesi için imza veren Atlı, “Hayırlı uğurlu olsun Cumhurbaşkanlığı seçimi için imza toplama kampanyası bugün itibariyle başladı. Biz de sabah erken saatlerinde bütün arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Şu anda ilk yarım saat içerisindeki toplanan imza sayısı Türkiye genelinde 10 bini buldu” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 20 milletvekilinin bulunması nedeniyle Cumhurbaşkanı Adayı çıkarabileceğini ancak Akşener’in milletin adayı olmak için böyle bir yola gittiğini dile getiren Atlı, şöyle konuştu: “Biz de buna elimizden geldiğince katkıda bulunacağız. Mecliste 20 tane milletvekili bulunan bir grubuz. Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı Adayı olması için bu yeterli ama Meral Akşener Hanımefendi kendisi ben milletin adayı olarak ortaya çıkacağım vurgun adayı olarak görünmek istemiyorum, diyerek illa imza kampanyasının yapılması gerektiğini söyledi. Üstelik bir de bize hedef koydu. İlk gün inşallah 100 bin imzayı tamamlamak istiyoruz dedi. Biz de bunu elimizden geldiğince arttırarak kısa sürede bitirmeye çalışacağız. Zaten her ile aşağı yukarı genel başkanımızın koyduğu bir kota var. Kahramanmaraş’a bir baktığımız zaman bin 500 civarı bir kotamız var. İlk gün için bunu çok fazlasıyla tamamlayacağımızı düşünüyorum. Türkiye genelinde de 100 bin imzanın ilk günde rahatlıkla tamamlanacağını düşünüyorum. Ama tamamlanmasına rağmen bunu biz beş gün boyunca devam ettireceğiz. Ve yüz binlerce, milyonlarca imza toplayacağız. Böylece Türkiye Cumhuriyetimizin, Türk milletinin bizim Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener Hanımefendiye ne kadar destek verdiğini kısa bir sürede göstermiş olacağız.”

SARI: MARAŞ’TA HEDEF 50 BİN İMZA

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Davut Sarı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Adayı gösterilmesi için imzasını ilçe seçim kuruna verdi. İmza sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Sarı, şu değerlendirmelerde bulundu: “Bugün itibariyle Meral Hanımın Cumhurbaşkanlığı adaylığını inşallah gün içerisinde bitirmeyi tamamlıyoruz. Daha ilk dakikalarda binlerce vatandaşımız imzalarını verdi. Kahramanmaraş İYİ Parti yönetimi olarak, Milletvekili Aday Adaylarımızın da katılımıyla imzalarımızı verdik. 4-9 Mayıs tarihlerinde Kahramanmaraş’tan beklentimiz 50 bin civarında bir imza! Bunu da bulabileceğimizi düşünüyorum.




Bu haber 1150 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI