Bugun...
Bizi izleyin:


Ayaksız Kolsuz Yaşarız Ama O Teröristleri Yaşatmayız
Tarih: 10-06-2019 14:02:41 Güncelleme: 10-06-2019 14:02:41 + -


Bingöl Kiğı'de 6 Temmuz 2017'de PKK operasyonu sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu iki bacağını kaybederek gazi olan Astsubay Üst çavuş Recep Cücük (28) önceki gün evlendi.


Ayaksız Kolsuz Yaşarız Ama O Teröristleri Yaşatmayız

Kahramanmaraş'ta yapılan düğünle dünya evine giren Gazi'nin mutluluğunu paylaştı. Terör örgütü PKK mensuplarını etkisiz hale getirmek için 6 Temmuz 2017'de Bingöl'ün Kiğı ilçesi Yayladere bölgesinde düzenlenen operasyonda, daha önceden teröristlerce tuzaklanmış el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada Jandarma Astsubay Üst- çavuş Recep Cücük ağır yaralandı. Yaralı astsubay Cücük, iki bacağını kaybetti. Gazinin nişanlısı Zeynep Sağır bir an olsun onu yalnız bırakmadı. Tedavisi tamamlanan ve protez bacaklarla yaşamını sürdüren gazinin hastaneden çıkmasıyla birlikte nişanlı çift evlilik hazırlıklarına başladı. Recep Cücük ve nişanlısı Zeynep Sağır geçen 24 Ekim'de nikah masasına oturdu. Dönemin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç tarafından nikâhları kıyılan Recep- Zeynep çiftini o mutlu günlerinde aileleri, eş ve dostları yalnız bırakmadı.

 

MEHMETÇİĞİN BAŞARISI BİZE MERHEM
Recep -Zeynep Cücük çiftinin önceki akşam Göksun ilçesi Taşoluk mahallesindeki düğün merasimine Jandarma komutanı, ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Oktay ve Göksun Belediye Başkanı Coşkun Aydın ve çiftin yakınları katıldı. Açıklama yapan gazi astsubay, "Bu vatan için değil bacaklarımı canımı bile feda etsem azdır. Ayaksız yaşanır ama vatansız asla. Bebek katili teröristler bu topraklarda yaşayamayacaklar. Her karışı şehit kanıyla sulanmış bu kutsal vatan toprakları bebek katili teröristlere yurt olmadı, olamaz. Bacağımı kaybettiğime değil dağlardan terörle mücadeleden uzak kalacağım, hainlerle mücadele edemeyeceğim için üzülüyorum. Vatan hainleri üst düzey yöneticiler de dahil artık bu topraklarda barınamaz hale gelmiştir. Mehmetçiğin bu başarısı şehit ailelerinin ve biz gazilerin acılarını dindiriyor. Güvenlik güçlerimiz başarıları yaralarımıza merhem, acılarımıza ilaç oluyor" dedi.

 

ÇOK GURURLU VE MUTLUYUM
Gazi'nin eşi Zeynep Cücük "Nişanlıyken Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir mensubunun nişanlısı olmakla seviniyordum. Şimdi bir gazi ile evlenmekle çok daha gururlu ve mutluyum. Bir ömür boyu da bu mutluluğumuz devam edecek inşallah" dedi.




Kaynak: Sabah-Sırrıberk Arslan

Bu haber 1104 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI