Bugun...
Bizi izleyin:



Mesut Çanak yeniden başkan seçildi

Tarih: 27-07-2018 19:21:11 + -


Çanak yeniden başkan seçildi


Mesut Çanak yeniden başkan seçildi

TÜFAD Kahramanmaraş dernek binasında yapılan  Olağan Genel Kurulunda TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak yeniden başkan seçildi.
 
 
27 temmuz cuma günü saat 16:00 da 12 Şubat Stadı Güney Tribün altında bulunan TÜFAD Kahramanmaraş dernek binasında yapılan Olağan Genel Kurulunda tek liste halinde giren Mesut Çanak yeniden başkan seçildi.
 
 
 TÜFAD Kahramanmaraş Olağan Genel Kurulu Açılışı yoklama ile başladı, Divan kurulunun seçilmesinin ardından Saygı duruşu ve  İstiklal Marşı okundu.
 
2015 -2018 yılları arasında yapılan faaliyetler okundu ve genel kurulun onayına sunuldu ve daha başkanlık seçimi yapıldı.
 
 TÜFAD Kahramanmaraş şubesinin yönetiminde: 1 Mesut Çanak, 2.Bülent Okyaz, 3.Ejder Orak, 4 Ferhat Özdemir, 5 Fethi Çokkeser, 6 Halil Yücel, 7 Hüseyin Azgız, 8 Hüseyin Eralp, 9 İhsan Erkan, 10 İzzet Kazancı, 11 Nüri Selimoğlu, 12 Oğuz Kılınç, 13 Ömer İnce, 14 Sait Akay ve 15 Savaş Dogrügörür yer aldı.
 
 
TÜFAD Kahramanmaraş dernek   Olağan Genel Kurulu sonrasında TÜFAD Kahramanmaraş şubesinin 10.kuruluş yılı anısına üzerinde  TÜFAD  loğolu 10.yıl pastası kesildi
 
 
Yeniden güven tazeleyen TÜFAD Kahramanmaraş başkanı Mesut Çanak,'' Geçen yönetimde bizimle birlikte çalışan 4 arkadaşımız listemizde yer almalılar onlara hizmetlerinde dolayı gösterdikleri çaba ve gayret için teşekkür ediyorum, yönetimize yeni arkadaşlar aldık, Antrenörlük mesleği hiyerarşi düzen içerisinde bizden büyüklerimize saygı görderdik, bizden sonrası antrenör arkadaşlarımızda aynı hiyerarşi ile görev yapmalıdır.
 
 
 Biz bu yola başlarken 3 kişiydik, ilk kongremizi 60 antrenörümüz  ile Gençlik spor il müdürlügünde yaptık, şuan geldiğimiz noktada 191 antrenörümüz var, bizden sonraki arkadaşların bu işe sahip çıkmasını istiyorum, işte 10.yıl pastamızı kesiyoruz, 20.yıl pastamızıda biz olurmuyuz, olmazmıyız bilmeyiz ama, bu genç nesil antrenörlerimiz bu kutlamayı  geleneksel hale getirmesini temenni ediyorum, antrenör arkadaşlarımızdan özel futbolcularımıza özel antremanlar yaptırmalarını ve süper lig, 1.lig ve 2. liglkerde 46 numaralı oyunların artmasını sağlamalılar'' dedi.



Bu haber 1546 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Spor Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI