Bugun...
Bizi izleyin:



EN KONFORLU SPOR SALONU! SAFFRON FİTNESS CENTER

Tarih: 16-07-2019 17:56:40 + -


Saffron Fitness Center’in Yöneticisi ve Antrenörü Murat Toman’dan Spor Hakkında Açıklama


EN KONFORLU SPOR SALONU! SAFFRON FİTNESS CENTER

Haftanın 7 günü erkeklere, 6 günü bayanlara hizmet veren Saffron Fitness Center’da 7’den 70’e her kesime hitap ediyor.

 

Saffron Fitness Center Yöneticisi ve Antrenörü Murat Toman işletme hakkında bilgiler vererek şunları belirtti; “Spor her şeyden önce sağlık demektir. 7’den 70’e herkese hitap ediyoruz. Sporu ilk önce sağlık olarak görmeliyiz. Daha sonra da sporu vücudu görsel olarak istediğimiz fiziksel görünüşe de sahip oluyoruz. 1250 metrekare konforlu, klimalı, TV, Müzik sistemi, modern cihazlar ile donanımlı sauna, duş ve diğer imkanlar mevcut. Kilo alma, kilo verme, bölgesel zayıflama, bölgesel sıklaşma, vücut yapma gibi çalışmalarımız mevcut. Ödeme koşullarında yardımcı da oluyoruz, kredi kartı veya nakit olarak ödeme seçeneklerimiz mevcut. Herkesi Saffron Fitness Center’a bekliyoruz” dedi.

NEDEN? SAFFRON FİTNESS CENTER

Spor hocalarının, birebir ilgilenmesi ve kişiye özel plan program yapılarak kısa sürede verim alınması spor salonunun tercihini arttırdı. Spor hocaları kişiye göre birebir uyguladıkları spor programı ile vücut geliştirmek, zayıflamak ve spor yapıp zinde kalmak isteyen herkese hizmet veriyor. Bayan ve erkeklere ayrı ayrı hizmet verilmesi de yine Saffron Fitness Center’ın tercih edilmesinde ki bir diğer etken. İstediğiniz tüm spor aletlerine sahip ve oldukça konforlu bir spor salonu olması, duş ve soyunma kabinleri, bekleme odası, vitamin barı, pilates salonu ve saunasının bulunması; Saffron Fitness Center Salonunu diğer salonlardan üstün tutuyor.

 

FİTNESS İNSANLARLA İLİŞKİLERDE YARDIMCI OLUR

Fitness yapmanın faydaları hakkında bilgiler veren Saffron Fitness Center Yöneticisi ve Antrenörü Murat Toman; “Vücut kaslarının hemen hemen hepsinin kullanılmasını sağlayan fitness egzersizleri, düzenli olarak yapıldığında kemik ve kas sisteminin güçlenmesini sağlar. Kardiyo ve ağırlık egzersizlerinin kombinlenmesi sonucu oluşan fitness antrenmanları, vücudun ekstra kalori yakmasına yardımcı olur ve bazal metabolizma hızının artmasını sağlayarak kilo verme sürecini hızlandırır. Fitness programlarına eklenen pilates ve yoga uygulamaları, sırt ve karın kaslarının daha güçlü olmasını sağlayarak duruş bozuklukları gibi problemlerin çözümlenmesine yardımcı olur. Kardiyo egzersizler ile kan basıncının düzenlenmesi sağlanır; yüksek tansiyon ve kalp-damar hastalıklarına yakalanma riski azaltılır. Nefes alıp vermeyi düzenleyen fitness egzersizleri, akciğerlerin tam kapasite çalışmasını sağlar. Egzersiz esnasında terleme yoluyla vücuttaki toksin maddeler ve fazla suyun dışarı atılması sağlanır. Kasların çalışması, mutluluk hormonu olarak da bilinen seratonin salgılanmasını artırır. Kişinin hayata daha pozitif ve neşeli bakmasını destekleyen fitness egzersizleri, aynı zamanda zihinsel yeteneklerin artmasına da destek olur. Uyku saatlerinin düzenlenmesine ve uyku kalitesinin artmasına yardımcı olur. Vücuttaki fazla kilolar atılır ve vücut şekil almaya başlar. Bu da kişinin öz güvenini artırarak insan ilişkilerinde daha başarılı olmasını sağlar” dedi.

 




Bu haber 3046 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Spor Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI