Bugun...
Bizi izleyin:



CHP’li Esat Şengül Bir Dönem Daha Aday!

Tarih: 04-02-2020 17:09:39 + -


Cumhuriyet Halk Partisi mevcut İl Başkanlığı görevini yürüten Esat Şengül, yeni dönem İl Başkanlığı adaylığını duyurdu.


CHP’li Esat Şengül Bir Dönem Daha Aday!

Kervanhan’da düzenlenen programda konuşan Esat Şengül, “Sevgili arkadaşlar bu adaylık açıklamasını partimizin de geleneği gereğince, parti binamız da yapmak istiyoruz. Ancak ilçelerden gelen arkadaşlarımızın yoğun talebi üzerine parti salonunda küçük olması bizi buralara kadar taşıdı. Demek ki bize düşen bir görev var, 10 Şubat'tan itibaren tekrar sizlerin teveccühü ile il başkanı olursak anlaşılan o bina bize yetmeyecek. Salonu geniş olan yeni bir bina gereksinimi görünüyor. İşlerimiz zor görülüyor ama sizlerin sayesinde bunu gerçekleştireceğiz.” dedi.

 

“Bugün hayatımın dönüm noktası”

 

Siyaset uyumun çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Şengül şunları söyledi: “Sevgili arkadaşlar bugün benim için iki anlamda önemli, birincisi 30 yıl önce hayatımı birleştirdiğim sevgili eşimle bugün evlilik yıl dönümümüz. Eşimi siyasette çok görmezsiniz. Dükkân çalıştırdığı için çok içerisine girmez. İnanın bana sizler kadar desteği var. Benden desteğini esirgemeyen sevgili eşime ve burada olmayan iki tane evladıma çok teşekkür ediyorum. Onların desteği benim için çok önemlidir.

 

Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partililer, özgürlüğü seven ve demokrasiye inanmış insanlardır. Dolayısı ile bu arkadaşlarımız kongrelere giderken de bu yarışmalara giderken de asla birbirini incitecek bir davranış içerisinde olmaz, olmamalıdır da. Bakın uzun yıllar sonra ilk kez bu dönem 3 adaylı bir kongreye gidiyoruz. Dolayısı ile birbirinden kıymetli arkadaşlarımız adaydır. Siyasette uyum çok önemlidir. Bakın uyumsuzluğu Adalet ve Kalkınma Partisi'nde yaklaşık son bir yıldır görüyorsunuz. Kendi içinden partiler doğuran kendi iç mekanizmalarında ki çekişmeler partilerini bir hayli yıprattı. Artık onlara oy veren vatandaşlar bile onların bu ülkeyi yönetemeyeceğine inandıkları için, dün beraber yürüdükleri yoldaşları ve arkadaşları bugün başka partiler kurmak suretiyle siyasi hayatlarını devam ettirmek arzusundalar. Bu anlamda bu siyasette ki önemi şunun için önemsiyoruz, bu örgüt ilçeleri ile yöneticileri ve değerli partililerimiz ile başarılıdır. 9 ilçe başkanımız bugün yanımızda, 1 ilçe başkanımız aday, diğer ilçe başkanımızda diğer adayımızı desteklediği için bugün özür dileyerek aramızda olamayacağını ifade etti.”

 

Parti adına yapacakları birçok proje olduğunu vurgulayan Esat Şengül konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şimdi bize düşen 10 Şubat'ta arkadaşlarımızın destekleri ile tekrar il başkanlığına devam edersek, örgütlerimiz ivedilikle yarın seçim varmış gibi sandık sorunlarını şimdiden belirleyecekler. Örgütlerimiz bize oy vermeyen seçmenlerimizle kucaklaşacaklar. Biz Kahramanmaraş'ın kanaat önderlerini bir araya getirerek Sayın Genel Başkanımızla buluşturacağız. Bir yığın projelerimiz var. Bu projelerimizin de hayata geçmesi için uyum çok önemlidir.

 

Bir diğer aday olma gerekçemizde, her şeyden önce sevgili ilçe başkanlarımız, kıymetli yöneticilerimiz ısrarla, sayın başkan biz sizinle uyumlu çalışıyoruz bir dönem daha aday olmalısınız dediler. Bu yola örgütümüzün arzusu üzerine yola çıktık. Ben o ilçe başkanlarımıza destek veren yöneticilerimizi, onları temsil edecek dil delegelerimizi ve tüm ilçelerimize bize duydukları bu güvenden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah güvenlerine layık olmaya çalışacağım.” dedi.




Bu haber 5154 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI