Bugun...
Bizi izleyin:



Büyükşehir İlçelerin Yaralarını Sarıyor

Tarih: 05-12-2019 11:57:34 Güncelleme: 05-12-2019 12:30:34 + -


Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Göksun ve Andırın ilçelerinde çalışma yaptı.


Büyükşehir İlçelerin Yaralarını Sarıyor

Esenköy Sıcak Asfalta Kavuştu

Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Göksun İlçesi Esenköy Mahallesi’nin yollarını sıcak asfaltla buluşturdu. Mahalle Muhtarı Mustafa Aslan, Başkan Güngör’e teşekkür etti.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Göksun İlçesi Esenköy Mahallesinin yollarını sıcak asfaltla buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan sıcak asfalt çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cuma Bayazıt ve Göksun Meclis Üyesi Eyüp Aslan, Muhtar Mustafa Aslan’la birlikte yerinde incelediler.

 

Başkan Güngör Sözünü Tuttu

Göksun İlçesi Esenköy Mahalle Muhtarı Mustafa Aslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün sözünü tuttuğunu ifade ederek: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, mahallemizi ziyaretinde yol sorunumuzu kendisine iletmiştik ve en kısa sürede sorunun çözümü için bize söz vermişti. Bugün Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri gelerek mahallemizin yollarını sıcak asfaltla kapladılar. Mahalle sakinlerimiz yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtuldular. Bu hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

1.5 Kilometre Yol

Göksun İlçesi Esenköy Mahallesi’nde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen sıcak asfalt kaplama çalışmalarında 1.5 kilometre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki yolda çalışmalar tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

 

Camuzluk Yolları Kilit Parke İle Buluştu

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Andırın İlçesi’nde Camuzluk Mahallesi yollarını kilit parke ile buluştururken, Muhtar ve İlçe Başkanından teşekkür geldi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Andırın İlçesi Camuzluk Mahallesi’ndeki yollarda kilit parke çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Muhtar Çam’dan Teşekkür

Andırın İlçesi Camuzluk Mahallesi Muhtarı Davut Çam, mahallelerinde çalışmaların devam ettiğine dikkat çekerek: “Mahallemiz içerisindeki yollarımızda kilit parke taşı döşemeleri başladı. Mahallemize yapılmakta olan bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e mahallem ve kendi adıma teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

 

Çalışmalarımız Devam Ediyor

Andırın İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran ise Büyükşehir Belediyesi’nin Andırın ilçesinde birçok yerde hizmet verdiğini ifade ederek: “Şu anda Andırın Camuzluk Mahallesinde bulunuyoruz. Burası ile diğer mahallelerimizde kilit parke döşeme çalışmalarımız devam etmektedir. Yaptığımız, yapmakta olduğumuz ve yapacağımız işlerimiz var. Allah’ın izni ile her zaman her yerde Kahramanmaraş’ımızın bütününde ve Türkiye’mizde çalışmalarımıza devam edeceğiz bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bütün bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

9 Bin Metrekare Parke

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince Andırın İlçesi Camuzluk Mahallesi içerisinde yürütülen çalışmalarda 1.5 kilometrelik yolda 9 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi devam ediyor. Döşenen kilit parkeler Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin kendi tesislerinde üretiliyor.

 




Bu haber 2320 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Yerel Haber Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Otobüsleri Güzergahları
  • Atatürk
    Atatürk
  • Fantastik
    Fantastik
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • Bebişler
    Bebişler
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
    ÇAKICI REİS SON KLİP www maraskenthaber com
  • Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
    Amerikalı Çocuklar Türk Yemeklerini Tadıyor!
  • Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
    Leğenin İçindeki Gorilin Profesyonellere Taş Çıkartan Dans Performansı
  • Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
    Avrupa'nın En Uzun Bacasına Tırmanan Çiftin Akıllara Durgunluk Veren Macerası
  • Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
    Kütür Kütür Bambu Ağacı Yiyen Panda
  • Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
     Pixar Filmlerinin 1984'ten Günümüze Evrimi
VİDEO GALERİ
YUKARI